ЛУННИ ДНИ – Двадесет и трети лунен ден

 

Двадесет и трети лунен ден

Символи : Кръвожадно животно, крокодил, Цербер, Химера, Ехидна.

Тяло : Гръбначен стълб.

Родените : Символът на деня е доста красноречив за родените на тази  дата. Те не се отличават с меки и красиви черти, имат малко хищническа  визия, както и самият им характер. Постигат всичко на всяка цена,  независимо каква е тя, но винаги за сметка на другите. Вродена  фалшивост.

Значение : Ден на вампирите, кръвопийците. Грабят, разкъсват,  ненаситен апетит към ядене и сексуална похот. Отключва се насилие,  особено в по-нисшите типове са изразени разрушителни пориви.  Ласкаят ни, за да ни изядат, насилят. Не се яде месо, не се прави секс,  опасност от болести. Яде се мляко. Не се започва нищо ново, може само  да се приключи. Не се дава воля на гнева, контролира се. Не се преяжда, а се овладява ненаситния апетит. Не се общува с лоши хора, не се  посещават масови мероприятия, седи се в къщи. Не се поддавайте на  фалшивите комплименти, не отмъщавайте, опасност от рикошет.

Ритуали : Пречистване на дома със свещ и тамян.

Поверия : Не се режат ноктите, косата не се подстригва, не се оперира,  особено гръбнака. Поява на обриви, циреи, зачервявания по кожата и  долната част на краката е знак , че вампир пие от енергията ни, мислено  като пиявица го отсечете и  изгорете със свещ.

Здраве : Заболяванията са продължителни. Провокира нещастни  инциденти.

Сънища : Фалшиви.

Камъни : Всички с черен цвят за защита.

от книгата „ Чашата на познанието“ 2 – Вилма Младенова

 

   

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *