Днес изгрява слънчевият Телец и индианският Бобър

Днес изгрява слънчевият Телец и индианският Бобър !

БОБЪР   20. 04.  –  20. 05.

Както бобърът се грижи за стабилно , сигурно ,удобно място в което да живее и размножава,така и хората родени от този тотем се стремят към материално благополучие и градивно израстване. Работят здраво за да подсигурят за себе си и близките си  удобства, спокойствие ,натрупват и инвестират във всичко, което според тях е ценно и дългосрочно. Бобърът е земноводно създание , добре се оправя и направо е майстор-строител сред животните. Упорито строи бентове, за да има запаси от вода , изгражда масивни жилища , постоянно нещо подобрява и преправя за оцеляването си. Бобрите са хора,на които може да се разчита . Те са търпеливи , надеждни,упорити,не се отказват лесно,винаги довършват започнатото. Имат финансов нюх,творчески поглед, земно поведение,придържат се към сигурни практики. Правилно използват енергията си ,знаят кога да работят и почиват. Вродената им консервативност и добрия вкус го съчетават в уютния си дом  с меки цветове , изискани предмети на изкуството,удобни мебели, атмосферата е наситена с комфорт и удобства. Силната воля ,дисциплината и огромното желание за притежание ги прави с добър социален статус и желани партньори.

В любовта са сексуални и чувствени ,лакоми и лежерни. Бавно,продължително,методично се отдават на партньора.Побесняват,ако разкрият изневяра,направо пердето им пада и не отговарят за действията си.Може и с право,защото всичко подсигуряват на половинката си.

Предпочитат да имат само няколко приятеля,но проверени и лоялни, както са и самите те.

Отговорен ,обичащ родител.Строги ,взискателни, въпреки че на моменти глези и презадоволява децата си ,трудно намира общ език с тях,ползва методите на неговото поколение , а отхвърля потребностите на днешното дете.

Здравето е пряко отражение на навиците им.Радват се на здрава физика,но прекаляването с храна и удоволствия,си казва думата.Страдат от наднормено тегло,освен че са лакоми,са и лениви, и мързеливи. Натоварват сърцето,правят бъбречни кризи ,простатата и матката са проблемни .Слабото място е гърлото, страдат от много инфекции ,ангини,щитовидна жлеза.Нуждаят се от повече сън и почивка.

Подходящи са всички добре платени професии,които не изискват бързина и гъвкавост.

Камък – яспис.

Бобрите,изграждат солидна основа в живота си,обичат да строят масивни сгради,къщи,да усещат връзката със земята.Податливи са на комплименти,ако не получават достатъчно похвали за постиженията си,се демотивират и отпускат,на инат нищо не правят.Остро реагират на всеки съвет,приемат го като атака към личния си живот,ако пък е замесено и семейството им ,се ядосват сериозно. СЛЕДВА…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *