Днес изгряват слънчевите Близнаци и индианският Елен

Днес изгряват слънчевите Близнаци и индианският Елен !

ЕЛЕН    21. 05. – 21. 06.

Елена е прекрасен и грациозен,пъргав и скоклив.Впечатляващите разклонени рога му предават горда осанка и допълнителна красота.Хората, родени под този тотем напомнят за него с открояваща визия и подвижен ум.Те са пълни с енергия,устремени към нови хоризонти,импулсивно препускат с големи скокове в живота.Мисълта им също прескача от тема на тема,многостранни интереси,вълнуващи идеи,инициативни,темпераментни,но нетърпеливи и непостоянни в увлеченията си.

В любовта буквално са копирали своя тотем.Всички сме виждали по дискавъри,как елените в размножителният си период безпощадно,дори до смърт се бият с другите мъжкари за женска.Доминиращият ,силният може да изтласка съперника в пропастта.От тях струи дива агресия,изглеждат като обладани от първична , неконтролируема сила.Когато Еленът се пребори за своята избраница,е горд от себе си,положил е воля,изобретателност,успял е,съблазнил е и е готов да се оттегли.

Около тях винаги има много слушатели,ама приятели е силно казано.Обичат да общуват,да разказват увлекателно,да имат публика.Не понасят да слушат друг освен собствения си глас, вбесяват се,ако бъдат прекъснати.Търсят женска/мъжка/ компания,само когато са настроени за малко флирт,иначе се чувстват добре сред собствения си пол или сами.

Еленът като родител е всеотдаен. Очаква поколението му да е интелигентно като тях,градивно и признателно за положените грижи.

Малките Еленчета са жизнени,умни,любопитни.Харесва им да си фантазират, будни,но имат кратка концентрация.Увличат се от игри,които стимулират ума,логиката и въображението им.

Характерно е нервното напрежение,което води до изтощение.Постоянно мислят и това се отразява на съня,дълго като си легнат не могат да заспят,страдат от безсъние.Раменете и ръцете са с чести болки,а имайки предвид,че са сръчни и с тях творят,още по-вече са изложени на претоварване.

Всички професии,които предлагат движение и комуникация им пасват.Имат нужда периодично да сменят работата си,харесват предизвикателствата и новото. Бързо се приспособяват.Непоследователни,капризни,неспокойни,

сръдливи,на моменти враждебни,рутината ги изтощава и сменят работната среда.

Камък – Ахат.

Еленът,е интелигентен,самоуверен,дружелюбен,закачлив,лъчезарен,когато е в добро настроение.Ако е смачкан от скука,се превръща в саркастичен и хаплив човечец.Промяната в настроенията настъпва внезапно,за да са обаятелни и одухотворени,трябва да ги предизвикваме с нови и разнообразни начини.

СЛЕДВА…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *