ДРЕВЕН ИНДИАНСКИ ХОРОСКОП

СОКОЛ          21. 03.- 19. 04.

БОБЪР           20. 04. – 20. 05.

ЕЛЕН              21. 05. – 21. 06.

КЪЛВАЧ         22. 06. – 22.07.

СЬОМГА         23. 07. – 22. 08.

МЕЧКА         23. 08. – 22. 09.

ГАРВАН          23. 09 – 23. 10.

ЗМИЯ             24. 10. –  22. 11.

БУХАЛ            23. 11. –  21. 12.

ЛЕБЕД            22. 12. – 20. 01.

ВИДРА            21. 01. – 18. 02.

ВЪЛК               19. 02. – 20. 03.

Днес изгрява слънчевият Овен и индианският Сокол !

СОКОЛ  21.03. – 19. 04.

Както птицата сокол лети високо,красиво разперила крила,така и хората от този тотем имат високи мечти.Соколът е ловец ,наблюдава , застива в небето и в един момент  рязко се спуска към плячката си. Със същия целенасочен хъс реагират и хората , устремени към целта си.Те са инициативни , пълни с енергия , динамични и жадни за приключения. Предприемчиви ,дори безрасъдно смели , експериментират и бъро се вдъхновяват.Отдадени на порива,ентусиазирани ,стимулирани от желанието за изява, светкавично действат . Темпераментни , лесно възбудими , самонадеяни , бързат към новата идея. Нетърпеливи са , лесно започват нови начинания , но им липсва постоянство да ги довършат и стават раздразнителни. Сприхави са , вземат прибързани и необмислени решения, и търпят разочарования.

В любовта са способни на изключително силни чувства , страстно обичат ,раздават се безусловно, притежават богато въображение ,пламенни любовници,романтични. Правят внушителни жестове и подаръци на любимия . Но бързо се насищат ,прегарят и отегчават.Ревниви,налагат се собственически в любовта , а същевременно безобидно си флиртуват и изневеряват.

Като приятели са добри , въпреки,че са избухливи, понякога нетолерантни , но винаги са готови да помогнат , носят късмет.

Соколите са по-авторитарни родители , но учат децата си на самостоятелност .

Децата Соколи , са умни ,бързо се развиват , прохождат, проговарят , опознават света .Жадни за внимание и ласки, искат цялото внимание да бъде за тях и всичко да става на мига .Крещят , ако им се каже не , имат проблем с дисциплината , опитват да се налагат , но пък са изключително чувствителни и харизматични . С тях трябва да се внимава , изобретателни и хиперактивни , склонни към падания , наранявания и куп бели. Любознателни , с голяма фантазия са ,обожават книжките и детските филмчета . Нуждаят се от индивидуална изява , инициатори и водещи в групичката от деца , иначе няма игра . Умни , наблядателни ,но концентрацията им е кратка , затова е желателно кратко и ясно да им се поднася новата информация . Отегчават се от дългите  сложни приказки,направо заспиват от скука.

Здравето е добро , но поради неубоздания темперамент са предразположени към инцеденти и наранявания . Главата е уязвимото им място , страдат от мигрени , проблеми с очите , зъбите , ушите . Бързо се нервират и това , пряко влияе на кръвното , вдигат го често , прегарят от превъзбуда и съответно изгарят от висока температура. Може да се каже , че при тях внезапно се проявявят болестите и неразположенията .Не умеят да редуват работата с почивката , рязко се изтощават , срива им се имунната система. Те са ранобудни , сутрин стават заредени със сила и творческо вдъхновение .Времето за отхвърляне на много работа при тях е предиобяд , след това енергията и желанието спада . Лягат си рано , за да се презарядят за новия ден.

Подходящи професии, са всички които могат да им позволят самостоятелност, да откроят лидера у тях, плаващо работно време, но най-вече с краткосрочна продължителност.

Камък – опал , опалит.                                                                       Соколите са любопитни ,открити ,дружелюбни.Живеят за мига. Могат да кроят мащабни планове, оптимистично да се изхвърлят ,но не по-далече от края на деня , най -много утре, такава е тяхната представа за бъдещето,не чоплят в миналото.                                                                                    СЛЕДВА…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *