Старата любов, ръжда не хваща!

РЕТРОГРАДНА  ВЕНЕРА  от  6.10. 2018г.-  до  15. 11. 2018г.

Старата любов , ръжда не хваща ! Тава е период на срещи с бившите любими , неочаквано подновяване  и затопляне на взаимоотношенията .

Крайно неподходящо време за сключване на брак . Не се избързва и с годежи , защото връзката до края на периода би могла да претърпи неприятен обрат .

За нова любов , времето е също неблагоприятно , особено както е в случая Венера в Овен  и стига в Риби . Знаем , че знака Овен дава бърза , страстна любов , но и бързо пламъка загасва . А знака Риби често има невъзможна любов , влиза в опиянение и пълна с фантазия връзка . Въпреки това е възможна среща със стар кармичен партньор , да се разпознаем само с един поглед и да знаем , че това е дълго чакания човек . Ако след края на периода , когато Венера стане директна и връзката е оцеляла, щастливи сме. Това говори, че сме си намерили сродната душа . Внимание , Изкусителката , не обещава единствено цветя и рози ! Ретроградната Венера , може да ни донесе кармична отплата или да ни постави в кармична разплата в света на любовните дела .

Не е желателно да се правят хирургически , пластични операции с цел разкрасяване . Още повече , сега и Хирон е в близки градуси с ретроградната Венера , възможно е да останат неприятни , трайни белези от процедурите .

Отдавна неизплатени пари ще бъдат  получени , върнат заем, изтичащ  договор, преподписан . Но не е желателно да теглим кредит , да даваме заем , да подписваме нов договор , да правим ипотека , всичко може да загубим . Добре е да се въздържаме от покупки на скъпи вещи , дрехи , мебели . Трябва да сме внимателни към вещите ни и парите, възможни са всякакъв вид кражби,измами и загуби.

За хората родени с ретроградна Венера , сега ще направят градивно прочистване на повехнали взаимоотношения , преразпределение на финансите , структура в бизнеса .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *